Site-ul www.nuevoconstruct.ro, denumit in continuare “site”, este detinut de societatea Nuevo Construct SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 16905391, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/3931/2004, cu capital social in valoare de 1500 Ron si cu sediul in Strada Fabricii nr. 50, Judetul Cluj, Romania.  Tel.: 0364 407990; Fax: 0364 407991; E-mail: info@nuevoconstruct.ro 

 

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SC Nuevo Construct SRL.

Nuevo Construct este proptietarul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate, elemente de grafica-design web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea Nuevo Construct sau a unor terţi care au autorizat Nuevo Construct să le utilizeze. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil acordul in scris de la administratorul Nuevo Construct, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE care se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

In general, colectam date de la dumneavoastra pentru derularea relatiei de afaceri, pentru a va trimite buletine informative (newslettere) cu informatii utile, pentru a va informa despre evenimentele pe care le organizam, precum si pentru a va face cunoscute alte beneficii si oportunitati pe care le poate oferi Nuevo Construct clientilor, potentialilor clienti sau partenerilor sai.

 

Orice colectare și prelucrare de date cu caracter personal de către AHK România prin intermediul Paginii Web respectă cu strictețe prevederile Politicii de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Pentru ca dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile în care Nuevo Construct prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, am creat o pagina dedicata cu informatii detaliate despre politica Nuevo Construct privind datele personale.

 

Pagina dedicata poate fi accesata utilizand urmatorul link: www.nuevoconstruct.ro/politica-date-personale

Nuevo Construct SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la nuevoconstruct.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, nuevoconstruct.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

Informatiile incluse pe nuevoconstruct.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa info@nuevoconstruct.ro pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

 

Nuevo Construct SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

 

Nuevo Construct SRL, in calitate de organizator al campaniilor promotionale prezentate pe site, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

 

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar nuevoconstruct.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Aceşti termeni şi conditii vor fi guvernaţi de legislaţia din Romania.

 

În cazul apariției unui conflict/neînțelegeri legat de Site, vom încerca soluționarea conflictului respectiv pe cale amiabila, negocierile în acest sens fiind guvernate de buna credință.

 

Toate disputele vor fi soluţionate în instanţele din Turda, judetul Cluj.

Aici vom afisa termeni si conditiile campaniilor promotionale si produselor oferite cadou clientilor si partenerilor Nuevo Construct.

 

De la caz la caz, Informatiile vor fi disponibile inaintea si/sau in timpul derularii acestor campanii.

 

Daca adresa dumneavaostra de email este inregistrata baza noastra de date si am primit consimtamantul dumneavaostra pentru a va trimite informatii cu privire la noutatile si promotiile Nuevo Construct, puteti primii buletine informative cu privire la aceste campanii, inaintea afisarii acestora pe site sau in mediile de promovare. Astfel veti fi printre primii beneficiari al unor informatii care va pot fi utile.

 

In cazul in care nu sunteti inregistrat la newsletter-ul nostru o puteti face chiar acum completand adresa dumneavostra de email in campul special creat din partea inferioara al acestei pagini, urmand pasii indicati.

Compania Nuevo construct nu este raspunzătoare față de Utilizator pentru neîndeplinirea oricărei obligații în caz de forță majoră / caz fortuit și în general în cazul unui eveniment care este dincolo de controlul său, cât și pentru operarea și conexiunea altor rețele naționale sau străine și pentru activitățile și acțiunile lor în general.

 

Caz de forță majoră / de caz fortuit poate fi, de exemplu dar nu limitativ: stare de razboi (fie declarat sau nu), stare de urgenta, stare de necesitate, conflict armat, revolutie, insurectie, actiuni sau amenințări militare sau teroriste, sabotaj, tulburari civile, greve sau alte acțiuni în câmpul muncii, legi, regulamente, decizii sau directive, catastrofe naturale, cutremur, incendiu, explozie, tulburări solare sau meteorologice, urgențe publice sau orice altă întâmplare, care este dincolo de controlul său.

 

Nuevo Construct va lua toate măsurile necesare pentru a asigura disponibilitatea maximă a siteului www.nuevoconstruct.ro, fiind considerat unul din canalele de comuncare, în caz de forță majoră și pentru cazurile fortuite, respectiv pentru evenimente care sunt dincolo de controlul său.