WhatsApp

Serie sasiu Buldoexcavator 3CX 4CX, Incarcator, Telescopic, Excavator JCB.

Seria de sasiu este formata din ultimile 7 cifre ale numarului de identificare (PIN)

 

  • Forma si pozitia seriei de sasiu la utilaje JCB

Stimati parteneri,...pentru o identificare rapida si corecta a pieselor sau consumabilelor pt. utilajele JCB, este recomandat sa ne oferiti seria de sasiu al utilajului pt. care se face solicitarea.

Pt. cei mai multi dintre dumneavoastra nu mai este nici un secret unde sa afla si cum se citeste seria de sasiu al utilajului din dotare. Totusi sunt persoane care au intrat recent in clubul detinatorilor de utilaje JCB, fie ca sunt companii care cumpara pt. prima data un JCB, fie ca sunt oparatori care au primit ca si partener de munca, un utilaj JCB. In bannerul de mai sus, gasiti un exemplu vizual  la o serie de sasiu intalnita pe buldoexcavatoarele JCB.

Utilajele JCB care sunt intalnite in Romania sunt in general fabricate in Marea Britanie. In consecinta informatiile de identificare a utlajelor JCB sunt in proportie de 90% in limba engleza. Conform exemplului din imaginea de mai sus, aveti mai jos interpretarea in limba romana:

 

PRODUCT IDENTIFICATION NUMBER (PIN) <> NUMARUL DE IDENTIFICARE AL PRODUSULUI 

 

Numarul de identificare ofera informatii detaliate cum ar fi: Marca, Tipul, Detalii Constructive, tara de fabricatie si in sfarsit seria de sasiu. Pentru noi, seria de sasiu, este cel mai important element de identificare a utilajului dumneavostra.

 

Nota: La utilajele mai vechi acel camp a fost denumit VEHICLE IDENTIFICATION NUMBER (VIN), insa si in aceste cazuri, ultimile 7 cifre sunt esentiale.

 

Este suficient daca pentru fiecare utilaj din dotare, aveti la indemana, ultimile 7 cifre atunci cand ne contactati pt prima data pt. a solicita o oferta de pret. Desigur daca ati mai avut solicitari pt. un utilaj JCB la Nuevo Construct, nu mai este necesara seria de sasiu pt. ca o avem inregistra in contul dumneavaostra de client. 

 

Ca si concluzie, cea mai importanta informatie pt. identificarea utilajului dumneavaostra este SERIA DE SASIU care este compusa din ULTIMELE 7 CIFRE din campul PRODUCT IDENTIFICATION NUMBER (PIN) sau la utilajele mai vechi VEHICLE  IDENTIFICATION NUMBER (VIN).

 

Exemplul de mai sus a fost pt. un buldoexacavator JCB 3CX, insa JCB produce diverse tipuri de utilaje de constructii, agricole, terasiere, etc. Locatia placutei unde ve-ti gasii seria de sasiu, este diferita in functie de tipul utilajului. Pentru o parte din aceste utilaje, am adaugat mai jos cateva imagini, unde, sageata rosie indica locatia placutei de identificare al utilajului dumneavaostra.

 

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la seria de sasiu al utilajului dumneavaostra JCB, va rugam sa ne contactati foslosind datele din sectiunea CONTACT.

 

Va multumim! Echipa Nuevo Constrcut.

buldoexcavator

 

Pozitionare serie sasiu la utilaje JCB 1CX 2CX 3CX 4CX 5CX


excavator jcb

 

Pozitionare serie sasiu la utilaje JCB JS70, JS115, JS130, JS145, JS160, JS180, JS190, JS200, JS210, JS220, JS240, JS260, JS330, JS360, JS145, JS160, JS190, JS220, JS260, JS330, JS360, JZ235


miniexcavator jcb

 

Pozitionare serie sasiu la utilaje JCB 8008CTS, 8018CTS, 8025ZTS, 8029CTS, 8035ZTS, 8040ZTS, 8045ZTS, 8055RTS


incarcator jcb


miniincarcator jcb


telescopice jcb