WhatsApp

Piese Prekins, Piese Dieselmax, Isuzu, International Transmission, ITL,  cupe utilaje, picamere / picon hidraulic, cuple rapide, foreze, senile cauciuc, cai de rulare, transmisii finale, hidromotoare, JCB, CAT, Caterpillar, Bobcat, Hitachi, Atlas, Kubota, Takeuchi, Yanmar, Case, Manitou, Kobelco.

 

.
.
.

"Produsele Multi-Brand" sunt componente / subansamble, respectiv piesele de schimb ale acestora, care sunt compatibile la doua sau mai multe branduri de utilaje. Compania Nuevo Construct este specializata pe brandul JCB, insa prin conceptul Multi-Brand, compania noastra poate furniza o gama larga de produse si pentru alte branduri de utilaje cum ar fi: CAT / CATERPILLAR, BOBCAT, CASE, KOMATSU, VOLVO, KUBOTA, TEREX, HIDROMEK, HITACHI, TAKEUCHI,  MANITOU, HANIX, YANMAR, etc.

"Produse Multi-Brand". Ce reprezinta acest termen in conceptul companiei Nuevo Construct?

 

Majoritatea producatorilor de echipamente nu produc cupe, picoane, senile, transmisii finale, motoare, etc.

Acestea sunt produse in general de producatori consacrati, specializati pe astfel de compomente.

Desigur, sunt cateva exceptii in care producatorii mari de utilaje de constructii au dezvoltat divizii care produc unele subansamble/componente prezentate mai sus. Atunci cand se intampla acest lucru, aceste divizii dezvolta diverse subansamble care, in primul rand vor fi parte a listei de componente, pe linia de fabricatie a producatorului de utilaje, dar, in aceslasi timp, aceste componente sunt diponibile si pentru alti producatori de echipamente care dezvolta echipamente similare sau producatori care nu fac parte din alta bransa.

Un astfel de exemplu este producatorul “International Transmission (ITL)” care este parte a companiei JCB si care produce cutii de viteza, cutii de transfer, axe sau sisteme complete de propulsie si transmisie, care se afla in dotarea multor tipuri de utilaje JCB, dar care se gasesc si pe alte branduri de utilaje din afara grupului JCB. Am intalnit transmisii ITL chiar si pe echipamente din afara segmentului de utilaje de constructii sau agricole, cum ar fi pompe de beton. De asemenea am intalnit motoare JCB Dieselmax, pe diverse aplicatii stationare sau mobile, care nu fac parte din portofoliul JCB.

Aceste subansamble si piesele care fac parte din aceste subansamble le numim: “Produse Multi-Brand”.

In consecinta daca detinatorul unei pompe de beton sau al unui utilaj care are in dotare transmisie ITL sau un motor Dieselmax si doreste piese de schimb pentru acestea, Nuevo Construct poate furniza orice piesa de schimb necesara intretinerii sau raparatiei acestor motoare si transmisii.

Daca ramanem in acesta zona, observam ca transmisiile finale care se afla in dotarea miniexcavatoarelor si excavatoarelor JCB, se gasesc pe mai multe branduri de utilaje. In consecinta producatorul de transmisii finale, livreaza acelasi tip de transmisie finala la mai multe branduri de utilaje pt. diverse aplicatii. Atat producatorul transmisiei finale, cat si brandul care foloseste acest component, au un sistem de codificare diferit, insa produsul este identic. In aceste cazuri furnizorii de piese de schimb folosesc informatii numite „cross-reference“ pentru a identifica codul de transmisie finala montata pe un utilaj JCB, care de altfel se monteaza si pe Komatsu. In acesta grupa intra atat hidromotoarele cat si pompele hidraulice.
Si in acest exemplu, atat componentele, cat si piesele care se afla in ansamblul lor, au atributul de: “Produse Multi-Brand”

 

Senilele, atasamentele sau consumabilele precum filtre si uleiuri au o larga raspandire pe mai multe branduri de utilaje. Singura diferenta intalnita la atasamente, este sistemul de fixare pe echipament, insa produsul in sine (de ex: un picon hidraulic) este identic si perfect compatibil pe aceasi grupa de utilaje, indifferent de marca.

Toate produsele prezentate mai sus, in conceptul Nuevo Construct au atributul de “Produse Multi-Brand” si pot fi furnizate de compania noastra atunci cand exista “cross-reference” sau compatibilitate intre brandul JCB si utilajul dumneavoastra, indifferent ca este brandul/marca: CAT, KOMATSU, CASE, HITACHI, etc.

Mai jos gasiti detalii legate de principalele grupe de produse Multi-Brand, comercializate de compania noastra.

piese motoare perkins

Motoare noi, motoare reconditionate, subansamble si piese de schimb pentru toata gama de motoare Perkins.

 

.


piese motoare dieselmax

Motoare noi, motoare reconditionate, subansamble si piese de schimb pentru toata gama de motoare JCB Dieselmax.

 

.


piese motoare isuzu

Motoare noi, motoare reconditionate, subansamble si piese de schimb pentru toata gama de motoare ISUZU.

 

.


international transmission

Cutii de viteza, cutii de transfer, punti/axe, subansamble si piese de schimb pt. INTERNATIONAL TRANSMISSION.

 

.


cupe si atasamente

Cupe excavare, cupe incarcare, Picamere hidraulice, Perii, Foreze, Cuple rapide, Lame de zapada, Furci paleti, etc.

 

.


sisteme de rulare senile de cauciuc

Sisteme de rulare complete, senile si paduri de cauciuc pentru utilaje si echipamente de la 1 la 50 tone.

 

.


pompe
hidraulice

Pompe hidraulice cu roti dintate sau pistonase axiale pentru utilaje de constructii sau agricole.

 

.


transmisii finale & hidromotoare

Gama extinsa de transmisii finale pentru utilaje de la 1 la 50 Tone de la producatori OEM si Aftermarket.

 

.