WhatsApp
  • gama diversificata de piese pentru jcb-ul tau
    Vezi mai jos, ce iti oferim!

piese de schimb originale pentru utilaje jcb

Nuevo Construct va ofera toata gama de piese originale JCB. Orice piesa JCB pe care v-o poate oferi o reprezentanta JCB, o veti gasi si la Nuevo Construct, insa foarte posibil, la un pret mai avantajos si cu livrare mai rapida.

 

Daca aveti un utilaj JCB nou, va recomandam sa va faceti reviziile la timp prin intermediul dealerului JCB din Romania.

 

Daca utilajul / utilajele dumneavoastra JCB nu mai beneficiaza de garantie, aveti libertarea sa testati produsele si serviciile Nuevo Construct. Profitul dumneavoastra va creste considerabil atat prin reducerea costurilor de mentenanta / reparatie cat si a timpilor de stationare a utilajelor JCB din dotare. Veti gasi in personalul Nuevo Construct un partener de la care veti primi consultanta profesionista atunci cand sunt intreabari la care nu aveti raspuns, recomandari atunci cand sunt mai multe optiuni, dar cel mai important,.. absolut toata gama de piese de schimb, consumabile si accesorii originale JCB.

 

Orice piesa originala JCB este ofertata in 10 secunde atunci cand aveti codul de identificare a piesei. Daca nu aveti acest cod, Nuevo Construct are experienta de 15 ani in identificarea pieselor in cataloagele JCB. Astfel, verificam rapid detaliile importante conform solicitarilor dumneavoastra si revenim cu un pret, respectiv termen de livrare pentru orice piesa originala JCB de care aveti nevoie. 

 

cerere oferta    |    contact

piese de schimb oem pentru utilaje jcb

Ce inseamna OEM?... in cazul nostru, piese de schimb OEM pt. utilaje JCB.

 

OEM sunt initialele preluate de la denumirea in limba engleza Original Equipment Manufacturer.

Interpretarea in limba romana ar fi cam asa: Echipare originala la momentul fabricatiei. 

Practic sunt piesele sau componentele care s-au folosit de fabricant (cazul nostru JCB) pe linia de ansamblare la data fabricatiei.

 

Daca JCB a folosit piesa X sau Y pe linia de ansamblare atunci putem spune ca,... de fapt, piesele OEM sunt identice cu piesele originale.

DA si NU, ...haideti sa vedem de ce.

 

Primul lucru care trebuie sa-l stiti: toate brandurile din lumea utilajelor sau a autoturismelor nu fabrica piese de schimb. JCB nu fabrica geamuri, bucsi, acumulatori, faruri, filtre, uleiuri, etc.

Orice fabricand de echipamente / utilaje, semneaza la data finalizarii unui nou proiect, cu diversi fabricanti de piese de schimb pentru a livra in timp si in standardele de calitate piesele / componentele necesare pe linia de fabricatie a noului proiect (ex: Noul JCB 3CX). Daca piesa de schimb a existat inainte de proiect in portofoliul fabricantului de piese, aceasta poate fi disponibila la cumparare atat pt. JCB, cat si pentru alte branduri sau distribuitori de piese independenti. Daca piesa a fost proiectata odata cu noul utilaj, iar fabricantul a produs piesa respectiva conform desenelor tehnice oferite de inginerii JCB, aceasta va fi disponibila la vanzare strict pentru fabrica JCB. De obicei aceasta restrictie are o durata medie de 10 ani.

Acum daca noi avem acces la piese de schimb direct de la fabricant, piesa OEM este 100% identica ca forma si functionalitate cu cea originala, insa, se livreaza in ambalajul fabricantului sau al distribuitorului.

Haideti sa vedem un exemplu: Cred ca toata lumea a schimbat un simering la un utilaj JCB care are cativa ani de functionare. Daca va uitati la inscriptiile de pe simering este foarte posibil sa vedeti brandul Corteco. Acest simering nu a mai fost niciodata schimbat, in consecinta, JCB a montat acest simering pe utilajul dumneavoastra in momentul fabricatiei, ...iar dumneavoastra, cum este firesc,..o tratati ca o piesa originala, insa defecta.

Daca dumneavoastra solicitati la Nuevo Construct acest simering, departamentul de vanzari va poate oferi atat simeringul pe original (in ambalaj JCB), cat si pe producator Corteco (in ambalaj Corteco). Practic continutul este 100% identic in ambalaj diferit.

Totusi mai exista o diferenta,...PRETUL, care este in avantajul dumneavoastra.

 

Mai sunt si alte variante prin care un produs intra in categoria OEM, insa spatiul nostru pt. text este limitat,..asa ca, as concluziona astfel:

 

O piesa de schimb JCB OEM, in 90% din cazuri este identica cu o piesa originala JCB, demontata de pe utilajul dumneavoastra.

Piesa se livreaza in ambalajul producatorului care a livrat sau livreaza aceasi piesa la fabrica JCB, insa la un pret mult mai avantajos.

 

Detinem in stoc mii de piese OEM pt. utilaje JCB, astfel, pe langa livrare rapida, aveti si un pret excelent.

 

cerere oferta   |  contact

piese de schimb aftermarket pentru utilaje jcb

Ce sunt piesele de schimb aftermarket?    ...Orice piesa care nu este Originala sau OEM.

Acum, daca piesa nu este originala sau OEM, nu trebuie sa cadeti in capcana importatorilor de piese originale, care incearca sa influenteze decizia cumparatorului, intr-un mod evident subiectiv, prin teoria calitatii.

 

Dupa cum va spuneam mai sus, nici un producator de utilaje nu produce parbrize, filtre, faruri, uleiuri, etc. Fabricantul de utilaje (cazul nostru JCB), achizitioneaza piese de schimb si consumabile direct de la marii producatori de pe toate continentele. Ambaleaza aceste piese in logo-ul brandului propriu (cazul nostru JCB), dupa care se pune pe piata prin reteaua de dealeri.

Pretul este compus de adaosul comercial adaugat de JCB prin ambalaj cu insemnele JCB, care are cea mai insemnata pondere, plus adaosul dealerilor oficiali JCB. Desigur la valorile de tranzactionare, nimeni nu isi permite sa livreze catre fabrica JCB, piese de schimb sub standardele de calitate impuse de inginerii JCB. 

 

Daca am folosit mai sus termenul "calitate",...am putea sa ne intrebam:

Piesele JCB Aftermarket respecta normele de caliatate?

Cu siguranta este DA, ...daca sunt achizitionate de la producatori cu notorietate care au la  randul lor implementat managementul calitatii. 

Nuevo Construct este dealer unic in Romania al firmei Interpart din Marea Britanie. Interpart este prima companie care a pus pe piata din Marea Britanie piese JCB OEM si Aftermarket pentru detinatorii de utilaje JCB incapand cu anul 1975. Astazi Interpart distribuie in peste 80 de tari piese de schimb pt utilaje JCB. De curand Interpart si-a dublat capacitatea de stocare, iar numarul de repere JCB OEM si Aftermarket este in continua crestere.  Intalnim frecvent cazuri, cand, o piesa pt. utilaje JCB de la Interpart, depasesc calitativ aceasi piesa pe original. 

 

Ca si o prima concluzie, daca piesele Aftermarket sunt achizitionate de la companii cu traditie si notorietate, primiti automat si calitate. Calitatea este sustinuta si prin faptul ca piesele JCB Aftermarket, beneficiaza de acelasi termen de garantie, precum cele Originale.

 

Cumparand piese Aftermarket pt. utilaje JCB de la Nuevo Construct, aveti garantia pieselor certificate cu disponibilitate pt. majoritatea pieselor uzuale si desigur: ...la un pret exceptional.

 

cerere oferta  |  contact

piese de schimb second hand pt. utilaje jcb

Exista situatii cand cea mai buna optiune sau unica optiune este o piesa second hand sau reconditionata.

Aceste situatii se intalnesc de obicei cand utilajele JCB defecte sunt foarte vechi iar reparatia cu piese noi nu mai este sustenabila sau ...pur si simplu, piesele solicitate nu se mai fabrica, in consecinta, nu mai sunt disponibile pe piata.

Am intalnit si cazuri de defectiuni majore la utilaje JCB mai noi care impun costuri foarte ridicate pentru repunerea in functie. Si in aceste cazuri, piesele JCB second hand sau reconditionate pot fi o solutie mai economica.

 

In 15 ani de activitate, Nuevo Construct a dezvoltat parteneriate cu companii din toata Europa care dezmembreaza utilaje JCB, in consecinta avem posibilitatea ofertarii si livrarii acestor piese atunci cand sunt disponibile.

Desigur, disponibilitatea pieselor JCB second hand sau reconditionate este mult mai redusa fata de piesele noi, insa am avut multe cazuri cand piesele second hand au fost cea mai buna sau unica optiune pt. repunerea utilajelor in functiune.

 

Cauti dezmembrari de utilaje JCB? Nuevo Construct iti pune la dispozitie o gama diversificata de piese JCB second hand sau reconditionate, provenite din dezmembrarea de utilaje JCB, prin reteaua de parteneri Europeni.

Buldoexacavoare, Incarcatoare, Telescopice, Tractoare agricole - Fastrac, Compactoare sau alte echipamente JCB, pot fi disponibile in acest moment pentru dezmembrare, deci o sansa sa procurati piesa / piesele sau componentele, care asteapta sa fie inlocuite la JCB-ul dumneavostra.

 

cerere oferta  |  contact