WhatsApp

Piese motoare JCB Dieselmax, OEM si Aftermerket pt utilaje JCB

Motor JCB Dieselmax 3CX, arbore cotit, biela motor, pistoane modoare Dieselmax 444

.

.

cauti piese pentru motoare JCB DIESELMAX ?

 Distribuim din stock si la comanda piese de schimb, componente si accesorii, pentru toata gama de motoare JCB Dieselmax.

Pistoane, camasi, cuzineti, segmenti, arbori cotiti, simeringuri, chiuloasa, supape evacuare si admisie, arcuri supape, ax cu came, tacheti, pompe de ulei, baie de ulei, pompe de apa, furtune de apa, termostate, palete de racire, curele, role de intindere sau ghidaj, radiatoare racire apa sau ulei de motor, turbo, kituri garnituri superioare-inferioare sau complete, senzori, unitati electrice de comanda si gestiune a motorului, pompe de injectie, injectoare, conducte, diverse accesorii, ...absolut toata gama de piese si accesorii care compun motorul tau JCB Dieselmax.


motoare JCB DIESELMAX, noi sau reconditionate.

 Sunt situatii cand reparatia unui motor este mai costisitoare decat inlocuirea intregului motor. Se stie ca atunci cand cotele de uzura sunt prea mari sau ansamblul de piese defecte care trebuie inlocuite sunt intr-o proportie de peste 50-60%, este recomandat sa analizati inlocuirea motorului cu unul nou sau reconditionat.

Sunt cazuri cand inlocuirea motorului este mai putin costisitoare decat repararea celui defect la care se adauga si timpi mai rezonabili de repunere in functie a utilajului.

Pentru aceste situatii va oferim motoare JCB Dieselmax, noi sau reconditionate de firme specializate cu garantie.